Metselwerk

Metselwerk
Van Boxtel Metselwerken is specialist in alle soorten metselwerk: van grote tot kleine muur, van schoorsteen tot complete woning, van schuur tot tuinmuur… U kunt bij ons o.a. terecht voor pointermetselwerk, maar ook voor het verlijmen van handzame blokken. Er is een groot aanbod in stenen, dus geven we u graag advies, zodat u straks muren hebt die precies passen bij uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen. Als u wilt, leveren wij ook de materialen. Hoeft uw oude muur alleen gerepareerd te worden? Ook dat doen we vlot en netjes voor u.
 
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Bijzonder metselwerk
Een gemetselde muur hoeft echt niet saai te zijn. Van Boxtel Metselwerken brengt met veel plezier en vakmanschap bijzondere of speelse details aan in uw gemetselde muren. Denk daarbij aan sierranden boven ramen en deuren (bv. schuine strek) en onder goten en dakranden (bv. boerenvlecht en muizentand). Ook kunnen de stenen in diverse verbanden gemetseld worden, bv. in staand of kruisverband, waardoor de muur er net iets anders uitziet. Vraag ons vooral naar alle mogelijkheden, want wij maken graag iets moois van uw muur!
 
Kozijnen stellen
Bij metselwerk komt meer kijken dan metselen alleen, want zelfs in eenvoudige muren zitten meestal ramen en/of deuren. Wij gaan voor kwaliteitswerk van A tot Z, dus houden we ook het bijkomende timmerwerk in eigen hand, zoals het stellen van de kozijnen voor ramen en deuren. Ook het stellen van de profielen voor mooi, strak metselwerk op maat doen we uiteraard zelf.

Voegwerk

Voegwerk
Secuur voegwerk maakt een muur helemaal af, maar ook hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten. Met vele jaren ervaring kunnen wij ieder type voegwerk vakkundig aanbrengen, of het nu om een geborstelde, gesneden of holle voeg gaat, of om een knipvoeg, (schuine) snijvoeg of open stootvoeg. Elke soort voegwerk geeft uw muren een ander aanzien, zodat ook hier uw eigen keus meetelt voor een mooi eindresultaat. Wij geven u graag meer uitleg en advies.
 
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.
Van Boxtel Metselwerken | Zevenhuis 23, Zeeland | 06 49 66 74 42